Oferta
Jabłka

LIGOL
Odmiana polska
Owoce duże lub bardzo duże, kulisto-stożkowate, wyrównane, wyraźnie żebrowany przy kielichu. Skórka dość gruba, błyszcząca, zielonkawożółta, pokryta w 50-70% powierzchni jaskrawoczerwonym, rozmytym rumieńcem. Miąższ kremowy, kruchy, soczysty, słodko-kwaskowaty, aromatyczny, smaczny.
• dojrzałość zbiorcza: koniec września - połowa października
• przechowywanie: w chłodni do maja; w chłodni ULO/KA do połowy czerwca
Odmiana polska
Owoce duże lub bardzo duże, kulisto-stożkowate, wyrównane, wyraźnie żebrowany przy kielichu. Skórka dość gruba, błyszcząca, zielonkawożółta, pokryta w 50-70% powierzchni jaskrawoczerwonym, rozmytym rumieńcem. Miąższ kremowy, kruchy, soczysty, słodko-kwaskowaty, aromatyczny, smaczny.
• dojrzałość zbiorcza: koniec września - połowa października
• przechowywanie: w chłodni do maja; w chłodni ULO/KA do połowy czerwca
Galeria - Kliknij, aby powiększyć